U bent hier: Home / Nieuws / Ondernemerschap zou in alle vakken aan bod moeten komen!

Ondernemerschap zou in alle vakken aan bod moeten komen!

Groep W&T - 16 februari 2017

Er leeft veel rond ondernemerschap binnen de vijf faculteiten van de Groep Wetenschap & Technologie. Het beleidsproject Triple E wil verschillende initiatieven onder de aandacht brengen door docenten en studenten aan het woord te laten.  Deze keer trok Triple E naar Gent.

Wie op de Technologiecampus Gent aan ondernemerschap denkt, neemt best contact met docent Ignace Martens, de bezieler achter onder andere de Lean Learning Academy en de Incubatiecel voor Duurzaam Ondernemen.

Ondernemerschap in drie woorden: Denken, durven , doen! Ondernemerschap is voor mij opportuniteiten zien en de marktwaarde in een innovatie zien. Het gaat ook over netwerken met interessante mensen en durf, passie en doorzettingsvermogen tonen!

Ignace Martens, Technologiecampus Gent