U bent hier: Home / Nieuws / Meer dan 200 bedrijven voor jobbeurs Technologiecampus De Nayer

Meer dan 200 bedrijven voor jobbeurs Technologiecampus De Nayer

Technologiecampus De Nayer - 27 januari 2017

De jobbeurs Technologie, ICT en Engineering georganiseerd voor de studenten van Technologiecampus De Nayer (KU Leuven) en Campus De Nayer (Thomas More) wordt elk jaar groter en groter. Vorig jaar hadden we een recordaantal deelnemers van meer dan 190 bedrijven en dit jaar zitten we al aan meer dan 220 bedrijven die deelnemen aan de jobbeurs.

Omdat er elk jaar meer vraag komt van bedrijven om op de jobbeurs aanwezig te zijn, gaat er dit jaar een tent met een verdieping geplaatst worden zodat er 218 bedrijven een stand kunnen zetten op de jobbeurs. Daarnaast is er ook de virtuele beurs waar meer dan 220 bedrijven in contact komen met de studenten van De Nayer.

Bedrijven die zich nu nog willen inschrijven kunnen enkel nog terecht op de virtuele beurs.

De lijst van deelnemers en meer informatie vind je hier terug.