Technologiecampus Gent

 

Op Technologiecampus Gent word je opgeleid tot een industrieel ingenieur die
wil verbeteren. Producten, processen, diensten ... kortom: de wereld! Door mee te werken aan bedrijfsprojecten met echte ondernemers en onderzoekers word je een student die niet enkel ‘kent’, maar ook ‘kan’ werken aan een betere wereld.

De noden van de praktijk inspireren het onderwijs, zodat je als student industrieel ingenieur wordt voorbereid om in specialisaties als lichttechnologie, duurzaam bouwen, (bio)chemische ingenieurstechnieken, mechatronica, maritieme technieken ... je expertise in te zetten en de technologie van de toekomst te optimaliseren.

  Een groene campus in het bruisende Gent

Aan Technologiecampus Gent (de voormalige campus KAHO Sint-Lieven) voer je technologische experimenten uit in een sterk uitgebouwde infrastructuur. Je studeert in een creatieve en innovatieve stad en de campus zet sterk in op een nauwe samenwerking met de bedrijfswereld in de regio.

Studeren in Gent is leven in een bruisende studentenstad met tal van mogelijkheden voor sport en ontspanning. De prachtige binnenstad, het gevarieerde culturele leven en de bloeiende horeca maken van Gent de gezelligste en ‘wijste’ stad.

 

Opleidingen op Campus Gent   Onderzoek op Campus Gent

*Het schakel- en mastertraject kun je ook via hoger afstandsonderwijs (HAO) volgen.

 

 

Download de brochures

 

Brochure en leaflets Groep W&T

 

Februaristarters

Wil je je bij de start van het tweede semester heroriënteren? Wens je je in de loop van het jaar in te schrijven aan de KU Leuven? Wil je weten voor welke credits van burgerlijk ingenieur je een vrijstelling krijgt bij je overstap naar industrieel ingenieur?

Contacteer dan luc.peelman@kuleuven.be

Contact

Gebroeders De Smetstraat 1
9000 Gent

Tel: +32 92 65 86 10
iiw.gent@kuleuven.be